Магазин

Нежна почистваща крем-маска за всеки тип кожа на лицето с екстракт от ягода и бръшлян, витамин B6 и каолин Maria Galland Creamy Soft Mask 2 50 – мл.

110.00 лв.

Категория:
Споделяне:
  • Описание
  • Отзиви (0)

Описание на продукта:

Нежна почистваща крем-маска за всеки тип кожа на лицето с екстракт от ягода и бръшлян, витамин B6 и каолин Maria Galland Creamy Soft Mask 2 50 мл.
Тази крем-маска за почистване на всеки тип кожа на лицето с екстракт от ягода и витамин B6 разкрива своето действие само след кратко време на прилагане. Тя пречиства кожата в дълбочина и активира естествените й функции. Тенът е избистрен, ясен и свеж.
Естествения каолин, който съдържа маската й позволява бързо да абсорбира замърсяванията по кожата. Растителните екстракти възстановяват естествените функции на кожата.
Основни активни съставки: каолин, екстракт от ягода, екстракт от бръшлян, алантоин, витамин B6.
Действие:
– Нежно почиства замърсяванията;
– Съживява тена;
– Екстрактът от ягода стяга порите;
– Алантоин и витамин B6 възстановяват, успокояват и предпазват;
– Растителните екстракти възстановяват естествените функции на кожата.
Резултат: Изравнява тена и му придава свежест и чистота. Допринася за отличното задържане на грима.
Употреба: Нанесете по цялото лице, шията и контура на очите /Маската може да се прилага в зоната около очите./. Оставете да действа 5 – 10 мин. и след това изплакнете. Подсушете добре и внимателно. Използвайте няколко пъти седмично или ежедневно.

Отзиви

Все още няма отзиви.


Напишете първия отзив за „Нежна почистваща крем-маска за всеки тип кожа на лицето с екстракт от ягода и бръшлян, витамин B6 и каолин Maria Galland Creamy Soft Mask 2 50 – мл.“