Hialurox

Описание

Лазерна система Хиалурокс за подмладяване
Изпълва бръчките без игли или пластична операция
Нова лазерна система за подмладяване базирана на приложението
на революционна лазерна технология и наногел с хиалуронова киселина

Лазерна система Хиалурокс за тяло
Нова система за анти-целулитна терапия и оформяне на тялото
Само с няколко процедури вашите клиенти ще се радват на стройна фигура и добре оформено тяло
Лазерна система Хиалурокс нано баланс
Интензивна регенерация и клетъчно възстановяване. Трайно лекува акне и мазна кожа.

Хиалурокс подмладява отвътре и в дълбочина!
НОВ ПОДМЛАДЯВАЩ МЕТОД ОСНОВАН НА ПРИЛОЖЕНИЕТО НА НЕЖНА ЛАЗЕРНА СВЕТЛИНА И ВИСОКОКОНЦЕНТРИРАН СЕРУМ С ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА. РАЗРАБОТЕН ОТ ИСПАНСКАТА КОМПАНИЯ КОРПОРА КАТО АЛТЕРНАТИВА НА ФИЛЪР ИНЖЕКЦИИТЕ

Когато остаряваме, нашата кожа губи своята еластичност и произвежда по-малко колаген. Започва появата на бръчки.

Лазерна система Хиалурокс е революционна в това че позволява на козметичните салони да „впрегнат” подмладяващата мощ на Хиалуроновата киселина, възстановявайки обема и еластичността на кожата без помощта на игли или хирургична намеса, но с доказани резултати!
ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА

Хиалуроновата киселина присъства естествено във всички живи организми. Тя играе важна роля в свързването на тъканите, действайки решително в съществуващите между клетките на тъканите (извънклетъчнoтo пространство) пространства.
Последните изследвания в областта на медицината доказаха, че промените свързани със стареенето на кожата (като увиснала кожа, бръчки, намалена еластичност и др.) са тясно свързани с ролята на хиалуронова киселина в кожата.
Количеството хиалуронова киселина определя степента на еластичност на кожата и е в най-високите си нива в новородените бебета. До 40-годишна възраст, количеството хиалуронова киселина намалява с 50%, а след 60-годишна възраст ние имаме едва 10% от първоначалните нива с които сме родени.
Продуктите за лична употреба с хиалуронова киселина (молекулно тегло от 75 микрона), така популярни в момента сред най-престижните марки козметика, предлагат добър резултат по повърхността на кожата, но не успяват да проникнат през порите на кожата, които имат диаметър от 40 микрона.

Тайната на успеха на лазерна система Hialurox се крие в професионалната формула на специален гел с хиалуронова киселина, фрагментиран и капсулиран в наносфери, обогатен с витамин C и екстракт от пъпки на бряст помага за предотвратяване на деградацията хиалуроновата киселина. Едновременно се постигa и ефект на анти-хиалуронидаза.

Така хиалуроновата киселина успява да проникне в най-дълбоките слоеве на епидермиса (базалния слой), осигурявайки на кожата необходимата влага точно където най-много се нуждае.

Редовната употреба на този продукт стимулира образуването на нов колаген и еластин и също така производството на нова Хиалуронова киселина. В допълнение, той насърчава клетъчната миграция, регулира клетъчната пролиферация и диференциация, стимулира растежа на кръвоносните съдове и стимулира пренареждането на колагеновите влакна.
Действието на студеният лазер възстановява фрагментираните молекули хиалуронова киселина в кожата, и им помага да се върнат към първоначалния им размер в базалния слой (най-дълбокия слой на епидермиса)

Възстановените молекули хиалуронова киселина се присъединяват към базалните клетки, помагайки им да набъбнат обратно към първоначалния им размер, когато кожата е била млада. Проникването през епидермалния слой с възстановени молекули хиалуронова киселина, стимулира образуването на нова Хиалуронова киселина (по метод, подобен на този на клетъчна миграция) в дермалния слой, както и производството на нов колаген и еластин в процес, известен като „селективно възстановяване на ретикуларната тъкан”

Това не е просто още един конвенционален метод за борба с остаряването! Хиалурокс лазерна система е по-скоро метод за „образоване“ на кожата и на нашия организъм да произвежда хиалуронова киселина, нови влакна колаген и еластин, както и метод за активиране на естествения процес, при който кожата ги произвежда.
Като пример: вместо “ да предложим на кожата една чаша вода“, това, което правим, е да помогнем да се намери извор, от който тя може да черпи цялата вода от която се нуждае всеки път, когато има нужда от него.
Ние я подхранваме и отново я учим да се храни самостоятелно, да се поднови от вътре и да предотврати признаците на стареене. За да се активира този процес са необходими от между 3 и 6 сесии.
Лазерна система Hialurox е одобрена от престижни лекари и хирурзи в цяла Европа. Д-р Daniel García Paricio, член на испанското дружество по козметична и пластична хирургия (SECPRE) препоръчва Лазерна система ХИАЛУРОКС като неинвазивна и високо ефективна алтернатива срещу естествените процеси на стареене. „Революционната лазерна система Hialurox на CORPORA предлага неинвазивна и високо ефективна алтернатива срещу естествените процеси на стареене. Прилагането на наносфери хиалуронова киселина, активирани от студен лазер, отново стимулира производството на колаген в базалния слой и възстановява гладкостта и еластичността на кожата загубени през годините. “

Изследванията доказаха , че студеният лазер успешно се прилага при лечение на: акне, всички форми на херпес, едеми, невродермит, хематоми, белези, алергии, псориазис, екземи и др.
Лечение в Зоната около очите
Намаляване на очни гънки и мимически бръчки след пълна обработка с Лазерна система Hialurox.
Hialurox – Лечение на мазна и акнеична кожа

Иновации за мазна и склонна към акне кожа.

Капацитетът на хиалуроновата киселина да възстановява клетъчния метаболизъм, заедно с изключителна формула на активните съставки от тази линия, помага за превенция, лечение и възстановяване на мазната и акнеична кожа и последствията, причинени от излишната мазнина и акне.

Продуктите от тази линия съдържат наносфери, с активни съставки, специално разработени за борба с излишния себум и неговите последствия. С помощта на нанотехнологиите ние постигаме разпад на активните съставки на молекулярно ниво, така че те да могат да бъдат абсорбирани от най-дълбоките слоеве на кожата.

АЛАНТОИН: природен „лечител”, който стимулира клетъчната пролиферация и възстановява тъканите.
Предотвратява и лекува кожни рани.

АЛОЕ ВЕРА: тонизира и успокоява кожата срещу външни опустошения. Неутрализира свободните радикали.

ЧАЕНО ДЪРВО: антисептични и антибактериални свойства.
Стимулира притока на кислород в кожата.

МАГНОЛИЯ: Това растение съдържа magnolol и honokiol, които инхибират възпалителни процеси, причинени от акне. Противосърбежно действие.

ЛАЙКА Това растение съдържа мощни деконгестивни свойства. Предпазва кожата от UVA лъчи и външни свободни радикали.

ЗЕЛЕН ЧАЙ Неговият пречистващ ефект осигурява извънредно почистване на лицето. Той подобрява естествената защитна бариера на кожата срещу външни влияния

МАЩЕРКА Това е антиоксидант, съдържащ много фенолни съединения, които предлагат фотозащитни свойства. С добро антимикробно действие, има антисептичен и анти-себум ефекти.

ЦИНК Инхибира действието на ензима редуктаза, който стимулира мастните жлези и причинява излишък на себум. Той ефективно регулира мастната секреция.

ЕВКАЛИПТ Свежест за лицето, благодарение на мощния антисептичен, антибактериален и противовъзпалителен ефект. Намалява мастната секреция, регулира работата на мастните жлези.
КАМФОР: успокоява всяко дразнене или възпаление на кожата. A мощен себум регулатор.

РЕПЕЙ: Неговите почистващи свойства елиминират токсините и вътрешни бактерии, позволявайки на кожата да остане блестяща и с перфектен здрав вид. Почиства и предпазва кожата на лицето.

РОЗМАРИН: тонизира кожата и стимулира регенерацията на клетките. Коригира дефекти и несъвършенства по кожата.

ГЛИКОЛОВА КИСЕЛИНА: Органична киселина, която присъства в захарна тръстика. Тя стимулира регенерацията на клетъчните тъкани.
ВИТАМИН E: предпазва кожата от вреди, причинени от токсините в околната среда. Антиоксидантни и тонизиращи свойства.

НАНОСФЕРИ НА ALGISIUM C: Физически активна съставка, която идва от кафяви водорасли. Тя предотвратява излишната мазнина.

НАНОСФЕРИ НА ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА: Полизахарид, който съществува във всички живи организми. Регенерира клетъчните тъкани и предотвратява проблемите, които причиняват акне.

Hialurox

Те са резултат на фрагментиране на активните съставки до частици с нано размери и се капсулират в сфери. Те улесняват усвояването и по-късно транспортирането на тези съставки, до най-дълбоките слоеве на кожата, като по този начин им се дава възможност да действат с оптимални резултати.
Използването на наносфери за мазна и склонна към акне тип кожа води до значителни резултати при лечение на този проблем.

НАНОСФЕРИ НА ALGISIUM C: Физически активна съставка, извлечена от кафяви водорасли. Нейната регенеративна енергия преструктурира дермата и елиминира увреждането на кожата. Той е мощен регулатор за мастната секреция на кожата, отстранява излишният себум и мазнина от кожата и я оставя чиста и нежна.

НАНОСФЕРИ НА ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА: Хиалуроновата киселина е полизахарид, използван от медицинския сектор и притежава висок капацитет за регенериране на клетъчната тъкан. Значително улеснява доставянето на хранителни вещества и йони в различни слоеве на кожата, а също така работи и като агент предшественик на колаген и еластин.

Нейните свойства като антиоксидант и вътреклетъчен стимулант, я правят мощен агент за борба и с негативните ефекти на свободните радикали. Предлага изключителна защита и чистота до дермално ниво докато регенерира повредените клетъчни тъкани и лекува белезите от акне
Прилагането на този тип лазер, одобрен след научни проучвания, които показват неговата ефективност при лечението на акне, означава, че HIALUROX е идеалният инструмент в този случай.
Емитирането на студен лазер върху кожата /лицето/ има следните ефекти :

• Стимулира синтеза на колаген и еластин , забележимо намалява белезите, причинени от акне.
• Молекулите, които взаимодействат в клетъчния метаболизъм са стимулирани от лазерния лъч , предизвиквайки растеж на нови клетки. Подпомага лечението на белезите от акне.
• Активира регенерацията на клетките от най-дълбоките слоеве на кожата.
• Намалява производството на себум в мастните жлези , като по този начин се бори с една от основните причини за акне.
• Инхибира бактериалния растеж, като се избягва разпространението на бактериите, причиняващи акне .
• Осигурява противовъзпалително действие върху третираната област .
• Насърчава и ускорява проникване на активните съставки от продуктите НАНО БАЛАНС до най-дълбоките слоеве на кожата .
• Разбива наносфери във вътрешността на кожата , освобождавайки активните съставки и по този начин улеснява и увеличава техният активен период.
Hialurox

ПРОДУКТИ НАНО БАЛАНС

ИНТЕНЗИВНА ПОЧИСТВАЩА ПЯНА Това е идеалното решение за почистване на лицето и пречистване на кожата. Въздейства върху порите, подготвя кожата и премахва токсините за отлична ефективност от лечението. Кожата на лицето е изложена ежедневно на постоянни външни ефекти от замърсяването, температурни промени и ултравиолетови лъчи. Променитев мастнте жлези себорейни жлези имат ефекта на производство на излишните мазнини и петна върху кожата си. Това води до акне. ХАРАКТЕРИСТИКИ
• Комбинация от активни съставки с мощен почистващ и антиспетичен ефект
• Регламент на себорейни жлези, постигане на намаление в масло за лице
• Силно антисептично сила, която предпазва кожата от инфекции и вредни външни агенти
• рН-неутрален.
ВЪЗСТАНОВЯВАЩА МАСКА – ново поколение продукт за регулиране на мастната секреция на кожата. Благодарение на високата си регенеративна енергия , повишава жизнеността на клетките в кожата. Увеличава еластичността и мекотата на кожата, видимо подобрява негативните ефекти на мазната и склонна към акне кожа . Произведена от най-ново поколение , био – синтезирани нано-влакна. Те се отличават с високия си капацитет за задържане на активните съставки, истинска мекота и висока степен на комфорт. Всяко влакно в маската е само 80-100 нанометра , което го прави едно от най-добрите влакна , разработвани някога .
ХАРАКТЕРИСТИКИ
Маската съчетава коктейл от активни съставки ( хиалуронова киселина , algisium C , цинк и алое вера ) . Създава физическа бариера (оклузивен филм) за да подпомагне проникването на активните съставки. Подобна на структурата на кожата.
ГЕЛ ЗА КОНТРОЛ НАД АКНЕТО – гелът е формулиран от наносфери на хиалуронова киселина, разтворена равномерно в течен разтвор. Използването на нанотехнологиите позволява разпадне на хиалуронова киселина на молекулярно ниво, така че да може да се абсорбира от кожата. Нейната нано-колоидна структура означава, че тя може да бъде свързана с полипептиди и да ги откара до по-дълбоките слоеве на кожата. ХАРАКТЕРИСТИКИ
• Предотвратява появата на акне инфекции, Регулира мастните жлези
• Въздейства и ограничава бактериални инфекции на мастните жлези
• Поддържа порите чисти и предотвратява появата на черни точки
• Максимална лекота на употреба, благодарение на гел текстура
• Максимално усвояване на нано частици
• Ефективно действие: действа и в по-дълбоките слоеве на кожата
ЛАЗЕРНА СИСТЕМА ХИАЛУРОКС ЗА ТЯЛО ОТСЛАБВАНЕ И СТЯГАНЕ –
НАЙ-МОЩНИЯТ АГЕНТ В БОРБАТА СЪС ЗАТЛЪСТЯВАНЕТО – ФОРСКОЛИН

Този уникален вид растителен корен от Шри Ланка, известен като „лилави сълзи“ или Coleus Forskohlii на латиница, е бил открит от престижен финландски ботаник H. Forskal. Екстракта от този корен е бил използван още от древността в традиционната хиндуистка и аюрведическа медицина за различни лечения.
В основата на механизма, чрез които основната съставка Forskolin работи е чрез активиране на ензима Adenil Ciclasa за увеличаване на cAMP (Цикличният аденозин монофосфат) в клетките. cAMP е може би най-важната клетка за регулиране на съединението в енергийния метаболизъм. След като се формира, се активират много други ензими, участващи в свързани с консумацията на енергия различни функции, главно на клетъчно ниво.

Най-значимата дейност в дермо-козметичен смисъл е неговата липолитична дейност. Липолизата, името, дадено на разграждането на складираните мазнини, в голяма степен се регулира от cAMP (Цикличният аденозин монофосфат). Forskohlin е показал, че стимулира липолизата по изключително интересен начин, докато инхибира аденозин, като по този начин предотвратява синтеза на мазнини в адипоцитите. Forskohlin (стандартен концентрат на основата на Coleus Forskohlli) е клинично тестван и доказано ефективен в програми за контролиране на загуба на тегло, антицелулитни процедури и някои дисфункции, свързани със затлъстяването

Forskohlin е капсулиран в нано-липиди.

За процедурите за тяло с лазерна система Хиалурокс, изследванията са съсредоточени върху разработването на Biotech висока технология, която дава възможност на активната съставка Forskolin да бъде включена в нано-липидите за да се повиши неговата на ефективност.
Нано-липидите се състоят от сфери, състоящи се основно от естествени фосфолипиди. Те са организирани така че да позволят вкарването на активни съставки в тяхната структура. Използвайки технологията, която разработихме, ние успяхме да дискриминираме размера на частиците до диаметър по-малък от 250 нанометра.

Те са естествени системи за освобождаване на активните съставки
Те са селективни и контролирани транспортни системи
Повишават ефективността на активните съставки, намалявайки нежеланите ефекти (токсичност).

Чрез тези проучвания, извършвани от Научния съвет на Испания в Барселона, Д-р A. De La Maza е доказал ефективността на нанолипидите както и капацитета им да проникват през роговия слой. Чрез прилагане на нано-липиди към активните съставки, са получени следните предимства:

Удължаване на бионаличността на активната съставка.
По-добра абсорбция, проникване и дифузия на активния компонент
Стабилизиране на активната съставка
Други активни съставки

Отделно от Forskohlin, още три високо ефективни, изцяло допълващи се , активни съставки също са включени в нано-липидите за комплексно анти -целулитно лечение:

1 . LEGACTIF КОМПЛЕКС
Комплекс от три растителни активни съставки , които стимулират кръвообращението и деконгестия на краката. Този комплекс за стимулиране и дренаж е идеално допълнение за решаване на проблеми на кръвообращението и синдром на уморените крака .

Goldenrod или Solidago VIRGAUREA: рядко тревисто растение от семейство Сложноцветни , което расте в Азия в горски просеки на 2800 м над морското равнище. Характеризира се с неговите свойства за отводняване и като стимулант.

Екстракт от Лимон: растителен екстракт от контролиран район, който е изключително богат на флавоноиди , основно хесперидин и нарингин . Стимулира кръвообращението.

Екстракт от Рускус: с високо съдържание на стероидни сапонини ,сред които са ruscogenin , който е много ефективен за дренаж и деконгестия .
2. ТЕОФИЛИН
Получава се чрез синтез, при извличането на черни водорасли от Индийския океан. Тази съставка подканва липолитично и тонизиращо действие, като е много ефективно за преструктуриране на тъканите.

ЧЕРНИ ВОДОРАСЛИ ОТ ИНДИЙСКИЯ ОКЕАН
Имат свойството да активират аденилатциклазата, насърчавайки по този начин липолизата. Регенерират съединителната тъкан, стимулират микро-циркулацията, регулират обмяната на клетките и видимо подобряват външния вид на кожата.

3. ГЛАУЦИН
Тази молекула от растението Флавум Глауциум предотвратява генерирането на супероксиди, стимулира производтството на ензима еластаза и е основен компонент във вътреклетъчния калциев сигнал.

Това растение, от които са извлечени сложни молекули е от ключово значение за намаляване на мастните отлагания (той понижава нивото на съзряване на предипоцитите) и задържане на вътреклетъчната вода. Неговите свойства да стимулира производството на ензима еластаза, помагат за увеличаване на стегнатостта на кожата и „рационализацията“ на адипоцитите.

Споделяне: