Услуги

FORLLE’D

Описание

Високотехнологична японска козметика, базирана на нано технология с хиалуронова киселина.
„Науката в полза на красотата“

Защо Forlle’d ?
Нашите луксозни продукти за грижа за кожата са предназначени за домашна и професионална грижа и се предлагат единствено и само във водещи козметични салони, спа-центрове и дерматологични клиники по света.
Лабораторията на Forlle`d проектира и патентова процеса на производство на нискомолекулна хиалуронова киселина и редица други нискомолекулни вещества.
Тази технология ползва научните открития на Нобеловия лауреат Коичи Танака.
Голяма част от продуктите на Forlle`d са базирани на нискомолекулна хиалуронова киселина.
Патентовани в глобален аспект тези молекули хиалуронова киселина са няколко пъти по-малки от стандартните молекули, което улеснява значително тяхната пенетрация дълбоко в кожата и спомага за нейното по-добро хидратиране и обновяване.
Всеки продукт има уникална формула, съдържаща нискомолекулни компоненти (хиалуронова киселина, платина, серамиди и др.).
Специалната формула на продуктите гарантира постигането на изключителни резултати, благодарение на уникалната комбинация от активни съставки.

Ефекти
Forlle’d е високотехнологична козметична марка с бързи и видими резултати.
Патентовани в световен мащаб, тези комплекси хиалуронова киселина са 600-4000 пъти по-малки от стандартните молекули, което улеснява значително тяхната пенетрация дълбоко в кожата и спомага за нейното по-добро хидратиране и обновяване в дълбочина.

Специалните формули гарантират постигането на изключителни резултати, благодарение на уникалната комбинация от активни съставки.
Forlle’d се произвежда в японски фармацевтични заводи, които прилагат най-съвременните технологии, гарантиращи най-високи нива на безопасност.
Козметологичната линия Hyalogy е създадена с цел осигуряване на по-дълбока хидратация на кожата, която е по-ефективна и по-дълготрайна в сравнение с всички други хидратиращи продукти.

Предимства
Висококонцентрираните формули са изключително икономични и тяхното действие е три пъти по-дълготрайно в сравнение с това на масовите козметични продукти.
Терапиите и козметичните процедури на Forlle’d биха могли успешно да заместят инжекционната биоревитализация и мезотерапията.
Те са приложими като пре- и пост-оперативни процедури при естетичните хирурзи.

Хиалуронова киселина
Нискомолекулната хиалуронова киселина Hyalogy е една от основните активни съставки на Forlle’d.
Хиалуроновата киселина изпълнява жизненоважна роля в метаболитните процеси при клетъчно взаимодействие и клетъчен синтез. Тя укрепва клетъчния имунитет, предпазва от инфекции и възпрепятства възникването на алергични реакции.
Едно от най-важните свойства на хиалуроновата киселина е способността ѝ да задържа вода – до 6000 пъти повече от нейната молекулна маса.
Естественият процес на клетъчна регенерация е в пряка зависимост от концентрацията на хиалуронова киселина в кожата, чието ниво с възрастта за съжаление намалява необратимо. Поради това кожата е по-уязвима към токсини и нарушава нормалния ритъм на всички процеси изискващи определени нива на хиалуронова киселина. Ето защо е изключително важно формулите с „анти-ейдж” действие да съдържат хиалуронова киселина.
Проблемът с абсорбцията на стандартната хиалуронова киселина е, че нейните молекули са 3000 нанометра в диаметър, докато междуклетъчното пространство е с размери 15-50 нанометра, и едва 6-10 нанометра на хиалинoвата мембрана. Това прави невъзможна пенетрацията на молекулите до по-дълбоките кожни слоеве. До сега този процес е бил възможен само чрез директно инжектиране на хиалуронова киселина в кожата.
За щастие японските учени от лабораторията на Forlle’d успяха да разработят нискомолекулна хиалуронова киселина с размери на молекулите само 5 нанометра в диаметър и с високи нива на йонизация, благодарение на което тя може да пенетрира дълбоко в кожата без необходимост от инжектиране.

Споделяне: