Услуги

Масаж на лице

Описание

Най-добрият начин да се съхрани младостта е козметичният масаж на лицето!

Масажът на лицето често ни се струва не чак толкова нужна и лека процедура. Лицето – първото нещо на което хората обръщат внимание при запознанство.А за да бъде лицето винаги привлекателно е нужно да се прави класически масаж, чиято продължителност не отнема много време. Козметичният масаж на лицето е отлична гимнастика. Именно с помощта на тези процедури кожата на лицето става еластична, избавя се от бръчките. Масажът значително подобрява лимфодренажа, а също и циркулацията на кръвта. За сметка на това от лицето се премахват признаците на умора. Тъканите се снабдяват с необходимото количество кислород, затова кожата след масажа изглежда обгрижена и здрава.

Масажът прави кожата еластична, свежа и млада!

Не е тайна, че именно по лицето са разположени голямо количество биологични точки. Всяка от тях отговаря за работата на определен орган, така че тяхната стимулация води до подобряване на работата на целия организъм. Правилния масаж на лицето позволява да се хармонизира душата и тялото.

СЪВЕТИТЕ НА НИШИТЕ КОЗМЕТИЦИ:

Колко често трябва да се прави масаж на лицето?
Професионалният масаж на лицето се прави на курсове. Обикновено един курс включва най-малко 10 сеанса. В една седмица масажът се прави 2 пъти. Желателно е те да бъдат в различни дни от седмицата. В годината могат да се проведат не повече от 2 курса, а ефектът от процедурите ще бъде максимално добър.

Също трябва да се отбележи, че резултатите, получени след процедурите от масажа са видими буквално веднага като промяна на цвета на кожата и чувство за повишен тонус.

Започването на чести масажи на кожата на лицето е необходимо след 25 годишна възраст. Именно в тази възраст могат да се проявят първите признаци на преждевременно стареене.

В кои случаи масажът на лицето е противопоказен?
Масажът е противопоказен при наличие на признаци на остри и тежки дерматологични проблеми по лицето. Също така не трябва да се посещава козметик с цел излекуване на тежки кожни възпаления.

След провеждане на консултация с козметик, ще ви бъде предложен масаж, който максимално ще отговаря именно на типа на вашата кожа. Това може да бъде класически масаж, лифтинг или синтуларен.

Споделяне: