Услуги

Антицелулитни масажи

Описание

Хората, които искат да се отърват от целулита първо се сещат за антицелулитния масаж. Той служи за премахване на подкожния слой мазнини, натрупани под формата на портокалови целулитни образувания. Методът има подчертан козметичен ефект. Извършва се с помоща на специални техники и етерични масла.

Най-известният метод за третиране на целулита е мануалният масаж. Именно с негова помощ се осигурява кръвоснабдяването на тъканите. Новодошлата кръв подпомага изгарянето на мазнините, носи свежи хранителни съставки, а от друга страна осигурява разнасяне на лимфните задържания. За да има по-голям ефект от антицелулитния масаж, е много важно засегнатите зони да се третират с качествени продукти.

При това всеки си представя куп приятни неща – релаксиращото усещане от масажа, минимално изразходени усилия от тяхна страна и гладка и стегната кожа веднага след завършването на масажа… Но както се оказва за добър и траен резултат от антицелулитния масаж клиентът трябва да е активен, а не пасивен участник. Преди всичко трябва да осмисли факта, че антицелулитният масаж служи за профилактика и отстраняване на целулита, а не на излишните натрупани килограми.

Споделяне: