Успокояващ крем за чувствителна кожа на лицето с екстракти от див кестен и лайка, витамин В и пчелен восък Maria Galland Special Cream For Sensitive Skin 17B – 50 мл.

122.00 лв.

Изчерпан

Споделяне:
  • Описание
  • Отзиви (0)

Описание на продукта:

Успокояващ крем за чувствителна кожа  на лицето с екстракти от див кестен и лайка, витамин В и пчелен восък Maria Galland Special Cream For Sensitive Skin 17B – 50 мл.
Крем с богата емулсия, който дава приятно усещане за мекота и комфорт. Защитава, успокоява и омекотява кожата, намалява неспецифичните зачервявания.
Продуктът съдържа комплекс от витамини и растителни екстракти, които помагат за поддържането на естествения балнс на кожата. Намалява образуваните от сухота фини линии и подобрява гъвкавостта на кожата. Специалните растителни екстракти работят, за да успокоят кожата и да премахнат зачервяването и дразненето. Устойчивостта на кожата се усилва.
Кремът е подходящ за чувствителна кожа, включително такава със зачервявания. Ефективен дори и през зимата, за борба срещу атаката на студеното време. Има богата, пищна емулсия.
Основни активни съставки: пчелен восък, екстракт от див кестен, екстракт от лайка, витамин B
Действие:
– Специален комплекс от лайка, арника и див кестен има успокояващо и омекотяващо действие;
– Витамин B6 има лечебно, възстановяващо и противовъзпалително действие.
Резултат: Кожата е успокоена, отпочинала и защитена.
Употреба: Нанесете крема върху почистената кожа на лицето сутрин и / или вечер.

Отзиви

Все още няма отзиви.


Напишете първия отзив за „Успокояващ крем за чувствителна кожа на лицето с екстракти от див кестен и лайка, витамин В и пчелен восък Maria Galland Special Cream For Sensitive Skin 17B – 50 мл.“