Липиден еликсир за предотвратяване на преждевременното стареене на кожата на лицето с омега 3 и 6 мастни киселини, витамин А и витамин Е Maria Galland Extra-Active Omega 3.6 Complex 94 – 30 мл.

134.00 лв.

Изчерпан

Категория:
Споделяне:
  • Описание
  • Отзиви (0)

Описание на продукта:

Липиден еликсир за предотвратяване на преждевременното стареене на кожата на лицето с омега 3 и 6 мастни киселини, витамин А и витамин Е Maria Galland Extra-Active Omega 3.6 Complex 94 – 30 мл.
Продуктът е част от линията за хидратация и стягане на лицето на Maria Galland Paris.
Това копринено масло се грижи за кожата с високо концентрирани активни съставки и я предпазва от преждевременно стареене.  Представлява сух маслен концентрат, създаващ усещане за копринено докосване. Има дълбоко реструктуриращо действие благодарение на мастните киселини, които веднага се абсорбират от кожата. Осигурява регенерация, реструктуриране и защита от свободните радикали. Растителните есенциални мастни киселини подобряват бариерната функция и повишават устойчивостта на кожата.
Продуктът  предпазва от остри външни фактори и изглажда релефа на кожата.
Основни активни съставки: витамин А, витамин Е, омега 3 и 6 мастни киселини (линоленова киселина)
Действие:
– Био-липиден комплекс с морски произход и висока концентрация на 3 и 6 есенциални мастни киселини преструктурират в дълбочина и реенергизират кожния клетъчен метаболизъм;
– Ретинол палмитат, витамин E и токофенерол никотинат осигуряват мощно антиоксидантно действие, борят се срещу свободните радикали и провокират интензивна регенерация.
Резултат: Кожата е преобразена след няколко дни: блестяща, сияйна, плътна. Уморената и безжизнена кожа възстановява своята младежка енергия и сила. Продуктът е истински “активатор” на всички основни функции на кожата, за да разкрие една блестяща и красива кожа.
Употреба: Сутрин и/или вечер самостоятелно или под крема, в зависимост от нуждите на кожата. Нанесете няколко капки върху лицето и шията (6 до 7 капки).

Отзиви

Все още няма отзиви.


Напишете първия отзив за „Липиден еликсир за предотвратяване на преждевременното стареене на кожата на лицето с омега 3 и 6 мастни киселини, витамин А и витамин Е Maria Galland Extra-Active Omega 3.6 Complex 94 – 30 мл.“