Интензивен хидратиращ серум за всички видове кожа на лицето с естествен овлажняващ фактор и витамини А и Е Maria Galland 98 – 30 мл.

113.00 лв.

Изчерпан

Категория:
Споделяне:
  • Описание
  • Отзиви (0)

Описание на продукта:

Интензивен хидратиращ серум за всички видове кожа на лицето с естествен овлажняващ фактор и витамини А и  Е Maria Galland 98 – 30 мл.
Продуктът е част от линията за хидратация и стягане на лицето на Maria Galland Paris.
Този високо ефективен концентрат осигурява на кожата интензивна влага и едновременно активира способността й да улавя и съхранява вода. Витамини A и E насърчават регенерацията на кожата и я предпазват от преждевременно стареене. Еластичността и устойчивостта на кожата са подсилени.
Серумът е предназначен за всички типове кожа на лицето, която има нужда от хидратация. Представлява хидратантен концентрат под формата на свеж гел, леко оцветен. Има деликатен нежен аромат. Оставя приятно чувство за свежест и мекота. Снабдява дълготрайно кожата с влага. Благодарение на оптималната хидратация, кожата става по-мека, по-нежна и по-гладка. Бръчките, получени вследствие на дехидратация са изтрити.
Основни активни съставки: Естествен овлажняващ фактор NA-PCA, Glycengene Thalaspheres®, витамини A и E
Действие:
– Гликенджини осигуряват незабавна хидратация;
– Гликенджини таласфери се грижат кожата да е хидратирана интензивно и дълготрайно;
– Комплекс от филмогенни агенти имат изглаждащ ефект;
– Витамин А и E се борят със свободните радикали и стимулират обновяването на клетките.
Резултат: Интензивна и дълготрайна хидратация. Благодарение на оптималната хидратация, кожата е гладка, нежна и мека. Серумът поддържа младостта на кожата.
Употреба: Използва се сутрин и/или вечер на перфектно почистено лице: разпределете няколко капки по лицето и деколтето. След това нанесете крем.

Отзиви

Все още няма отзиви.


Напишете първия отзив за „Интензивен хидратиращ серум за всички видове кожа на лицето с естествен овлажняващ фактор и витамини А и Е Maria Galland 98 – 30 мл.“