Интензивен хидратиращ крем за склонна към омазняване кожа на лицето с екстракт от семена на тамарин и витамин F Maria Galland Intensive Hydra Cream Plus 96A – 50 мл.

123.00 лв.

Категории: ,
Споделяне:
  • Описание
  • Отзиви (0)

Описание на продукта:

Интензивен хидратиращ крем за склонна към омазняване кожа на лицето с екстракт от семена на тамарин и витамин F Maria Galland Intensive HydraCream Plus 96A – 50 мл.
Продуктът е част от линията за хидратация и стягане на лицето на Maria Galland Paris.
Кремът има копринено нежна текстура и деликатен аромат. Подходящ е за дехидратирана, склонна към омазняване кожа. Оставя приятно чувство за свежест и мекота. Осигурява моментална интензивна хидратация на кожата. Снабдява дълготрайно кожата с влага.
Благодарение на оптималната хидратация, кожата става по-мека, по-нежна и по-гладка. Бръчките вследствие на дехидратация са изтрити.
Основни активни съставки: екстракт от семена на тамарин, витамин F    (незаменима мастна киселина)
Действие:
– Екстрактът от семена на тамарин е богат на полизахариди, които са важен структурен елемент на кожата и поддържат водния баланс;
– Витамин F   pегулира водния баланс в кожата и подобрява структурата на клетката.
Резултат: Кожата е хидратирана в дълбочина. Продуктът регулира и балансира необходимото количество вода на всяка кожа. Оставя приятно чувство на комфорт.
Употреба: Нанасяйте сутрин върху почистена кожа на лицето.

Отзиви

Все още няма отзиви.


Напишете първия отзив за „Интензивен хидратиращ крем за склонна към омазняване кожа на лицето с екстракт от семена на тамарин и витамин F Maria Galland Intensive Hydra Cream Plus 96A – 50 мл.“