Интензивен хидратиращ и подхранващ крем за дехидратирана и много суха кожа на лицето с масла от пшеничен зародиш и макадамия, витамин А и Е и UV филтър Maria Galland Hydra-Nutritive Cream 96B – 50 мл.

120.00 лв.

Изчерпан

Категории: ,
Споделяне:
  • Описание
  • Отзиви (0)

Описание на продукта:

Интензивен хидратиращ и подхранващ крем за дехидратирана и много суха кожа на лицето с масла от пшеничен зародиш и макадамия, витамин  А и Е и UV филтър Maria Galland Hydra-Nutritive Cream 96B– 50 мл.
Продуктът е част от линията за хидратация и стягане на лицето на Maria Galland Paris.
Богат и комфортен крем за суха и много суха кожа. Има оптимален хидратиращ и подхранващ ефект. Оставя чувство за свежест и мекота. Доставя незабавна и интензивна хидратация. Кожата е по-мека, по-нежна  и по-гладка.
Благодарение на изключително фини био-микросфери, които постепенно освобождават активните съставки, този кадифено мек крем се грижи за кожата и  осигурява непрекъсната, дълготрайна хидратация. Натурални масла повишават съпротивителните сили на кожата. Витамин А предпазва клетките от увреждане. В допълнение, кремът съдържа витамин Е и UV филтър за защита срещу вредното влияние на слънцето върху кожата и негативните влияния на околната среда.
Основни активни съставки: Glycengene Thalaspheres®, масло от пшеничен зародиш, макадамия масло, витамини А и Е, UV филтър
Действие:
– Гликенджини таласфери осигуряват интензивна и дълготрайна хидратация;
– Филмогенни агенти имат изглаждащ ефект;
– Подхранващ комплекс с масло от макадамия и масло от пшенични зародиши доставят интензивно подхранване.
Резултат: Кремът засилва хидролипидния филм.  Подхранва и омекотява еидермиса. Предотвратява появата на бръчки. Възстановява се комфорта и нивото на хидратация в епидермиса.
 Употреба: Като интензивна програма използвайте сутрин и вечер върху почистената кожа на лицето и шията.

Отзиви

Все още няма отзиви.


Напишете първия отзив за „Интензивен хидратиращ и подхранващ крем за дехидратирана и много суха кожа на лицето с масла от пшеничен зародиш и макадамия, витамин А и Е и UV филтър Maria Galland Hydra-Nutritive Cream 96B – 50 мл.“