Ефективен стягащ крем против бръчки на лицето с 24-часов 3D ефект и витаминен комплекс Maria Galland Profilift Firming Cream 250 – 50 мл.

184.00 лв.

Изчерпан

Категория:
Споделяне:
  • Описание
  • Отзиви (0)

Описание на продукта:

Ефективен стягащ крем против бръчки на лицето с 24-часов 3D ефект и витаминен комплекс Maria Galland Profilift Firming Cream 250 – 50  мл.
Изключително нежен, обгръщащ с топящата си текстура крем за загубила плътност, отпусната и с бръчки кожа. Съдържа силно концентрирани активни съставки. Едновременно въздейства върху трите основни причини за отпускане на кожата. Незабавно тонизирана, кожата е снабдена с микрорефлектори, които акцентират върху блясъка и оптически изглаждат фините линии. Причините за загубена плътност са специално коригирани. Чертите на лицето са изваяни и контурите се „вдигат“.
Продуктът добавя плътност и пълнота на кожата. Възстановява вътреклетъчната структура. Ден след ден, кожата изглежда по-плътна, по-млада и по-стегната. Възстановени са функциите на съединителната тъкан. Кожата е изгладена.
Основни активни съставки: Firmliner 3D, Toniskin®, Glycengene Thalaspheres®, витаминен комплекс
Действие:
– Firmliner 3D осигурява изпълване на бръчките с 3D ефект;
– Комплекс Тонискин (биотехнологична съставка получена от мая) действа за укрепване на кожата;
– Гликенжени таласфери ® и лек микрорефлектор изглаждат,  увеличават блясъка на тена и изтриват фините линии от повърхността на кожата.
Резултат: Кожата е с подсилена структура, видимо стегната и изгладена.
Тенът е сияен и блестящ.
С възрастта и напредването на годините кожата претърпява дълбоки промени водещи до загуба на еластичност и отпускане. Съединителната тъкан губи своята функционалност и вече не може да изпълнява своята поддържаща роля. Кожата губи все повече вода.
Последствията са свързани с отпускане и поява на дълбоки бръчки.
Лабораториите за красота на Maria Galland  направиха важно научно откритие в областта на борбата с бръчките и отпускането на кожата.
Вдъхновени от последните технологии в пластичната хирургия лаборатории Maria Galland ви представят изключително иновативна терапия и линия от продукти, които видимо подобряват обема на кожата и реструктурират контурите на лицето.
Уникално научно постижение на Maria Galland, новата линия Profilift взима на прицел всички симптоми свързани със загубата на еластичност и младост и връща тонуса на кожата от най-дълбоките слоеве на епидермиса. Благодарение на своето 3D действие, Profilift реструктурира лицето, възстановява жизнените сили и младостта на кожата.
Отпускането на кожата, загубата на еластичност се изразяват във видимо влошаване на релефа и прогресивна промяна в обема и плътността на кожата. Основните причини за този процес са три:
1. Увреждане на дермалната структура, което води до загуба на важни субстанции в съединителната тъкан. Дермалната матрица губи своята нормална структура, в следствие на нарушаването на тъканните макромолекули, които осигуряват плътността и подкрепата на кожата. Фибронектина – основната свързваща съставка между колагена и еластина, не осигурява ефективно кохезията на матрицата. Това води до намаляване на обема на дермата и нейната плътност.
2. Намаляване на дермо-епидермалните връзки, вследствие на което тъканите не изпълняват своите функции. Дермо епидермалните връзки са комплексна зона, където се провеждат физиологичните обменни процеси.
3. Липса на достатъчно влага, в следствие на което се наблюдава намаляване на обема и плътността на кожата. Клетките са заобиколени от хидратиращ гел, който определя мекотата и плътността на кожата. С напредването на възрастта, епидермиса и дермата започват да губят своя капацитет ефективно да задържат водата. Кожата започва да губи еластичност, плътност; фините линии и бръчките са ясно изразени.
Употреба:  Нанасяйте сутрин и вечер върху почистена кожа и нежно масажирайте с използването на кръгови движения нагоре.

Отзиви

Все още няма отзиви.


Напишете първия отзив за „Ефективен стягащ крем против бръчки на лицето с 24-часов 3D ефект и витаминен комплекс Maria Galland Profilift Firming Cream 250 – 50 мл.“