Висококонцентриран интензивен серум против бръчки с 3D ефект, хиалуронова киселина и ценни растителни екстракти Maria Galland Serum 3D Profilift №249 30 мл.

120.00 лв.

Изчерпан

Категория:
Споделяне:
  • Описание
  • Отзиви (0)

Описание на продукта:

Висококонцентриран интензивен серум против бръчки с 3D ефект, хиалуронова киселина и ценни растителни екстракти Maria Galland Serum 3D Profilift №249 30 мл.

Серумът е предназначен за кожа с отпуснати контури на лицето, загубила еластичност и с проявени признаци на стареене – бръчки. Има лека и нежна текстура с високо ниво на проникване. Висококонцентрираните съставки, които съдържа, подобряват еластичността на кожата, стягат лицевите контури и овлажняват кожата дълбоко и ефективно, с дълготраен ефект. Изпълва и изглажда съществуващите бръчки, като предотвратява появата на нови.

Продуктът възстановява бариерната функция на кожата. Преструктурира гъвкавостта и еластичността. Поддържа водният баланс и предпазва от загубата на вода. Може да се използва като дневен и нощен серум.

Основни активни съставки: високо съдържание на хиалуронова киселина, Glasswort /морско растение, наречено «солен рог»/, Amorphophallus коняк, сквален

Действие:

– Висококонцентрираната хиалуронова киселина се намира основно в дермата на кожата и представлява важна част от нейната матрица. Тя играе важна роля в хидратацията на тъканите, смазването и клетъчната функция, и е в състояние да задържа повече вода, отколкото всяко друго физическо вещество. Несравнимите й хидратиращи свойства водят до повишена гладкост, омекотяване и намаляват бръчките.   Количеството ХК намалява с възрастта. С напредване на възрастта нашите тела произвеждат  по-малко и по-малко хиалуронова киселина. Спадът започва на възраст около 18-20 години. Но 40-50 годишни възрастни  се очаква да имат по-малко от половината количество хиалуронова киселина, което  са имали в младостта. Липсата на хиалуронова киселина причинява бръчки на лицето и може да бъде причина за загуба на еластичност на кожата. MG микс от хиалуронова киселина  е микс от 3 различни по размер   молекули на ХК. Те проникват до различни слоеве на кожата за по-добър и по-дълготраен ефект.

Glasswort – зелено морско растение, което се среща в  топлите райони. Латинското му име,  Salicornia, означава „солен рог“, сочейки неговата  толеранстност към солта.  Това е растение от халофилни видове, което означава, че то може да оцелее в среда с много висока соленост, когато е потопено по време на прилива – без да се дехидратира. Glasswort  притежава свойството да поддържа и  регулира каналите на клетъчните  мембрани, които позволяват да се контролира процеса на изпаряване на водата, за да се предотврати обезводняване. Екстрактът осигурява, поддържа и стимулира  естествените хидратиращи фактори в тялото (NMF), за да разкрие гладка, мека и еластична кожа.

– Amorphophallus коняк – многогодишно растение, родено в Азия и понякога известно  като Konnyaku. Японците използват това растение като храна  над 1500 години. Първоначално е било въведено в Япония като лекарство в шести век, тъй като било признато  заради  неговите лечебни  свойства. Amorphophallus коняк е с високо съдържание на хранителни вещества: протеини, въглехидрати, желязо, фосфор, мед, цинк, витамин А, витамин Е, витамин D, витамин В1, витамин В2, витамин В6, витамин В12, витамин С и фолиева киселина. Всичко това оказва един единствен ефект: гладка и млада кожа!

Сквален – има растителен, 100% естествен произход. Има изглаждащо действие. абсорбира се от кожата, като я оставя мека и нежна на допир. Възстановява липидната бариера. Образува нежен филм върху кожната повърхност и поддържа добро ниво на влага, като има защитно и анти-дехидратиращо действие.

Употреба: Нанесете сутрин и/или вечер върху почистената кожа на лицето. По желание нанесете отгоре крем.

Отзиви

Все още няма отзиви.


Напишете първия отзив за „Висококонцентриран интензивен серум против бръчки с 3D ефект, хиалуронова киселина и ценни растителни екстракти Maria Galland Serum 3D Profilift №249 30 мл.“