Богат и луксозен анти-ейдж крем за интензивна хидратация и блясък на лицето с 24-каратово злато, бял трюфел и комплекс от ценни масла Maria Galland MILLE Crème Lumière 1005 – 50 мл.

376.00 лв.

Изчерпан

Категория:
Споделяне:
  • Описание
  • Отзиви (0)

Описание на продукта:

Богат и луксозен анти-ейдж крем за интензивна хидратация и блякък на лицето с 24-каратово злато, бял трюфел и комплекс от ценни масла Maria Galland MILLE Crème Lumière 1005 – 50 мл.
Този крем осигурява  хидратираща грижа със забележимо богатство от ценни съставки. Хиалуроновата киселина,  съчетана с изключителния TOP • CMG комплекс, доставя максимална влага. Ултра ценни масла намаляват загубата на вода от кожата. Съставки като фитостероли от див сладък картоф и соя подпомагат изглаждащия ефект.
При редовна употреба, проучвания показват увеличение на съдържанието на влага на кожата с до 104% и изглаждане на кожата с до 42%*.
Кремът е особено подходящ за дехидратирана кожа.
Действие:
– Хидратация;
– Блясък;
– Анти ейдж ефект;
– Екстракт от растителни липозомни стволови клетки увеличава жизнеността и дълголетието на епидермалните стволови клетки и по този начин забавя стареенето на кожата;
 – Фитостимуланти подпомагат синтеза на фибри и тяхната устойчивост;
– Хиалуронова киселина, масло от  макадамия и масло от семената на медауфоум хидратират, запазват бариерната функция на кожата, регулират нивото на влага и успокояват кожата;

– 24-каратово чисто злато,  микро-капсулирано в липозоми, микро-активни и биосъвместими, действа като  изключително мощен антиоксидант и извънреден регенератор за клетката. Капсулираното злато в дермалния слой действа чрез забавяне разграждането на колагена и еластина. Енергиен бустер, златото участва в енергийния обмен между клетките и по този начин поддържа младостта на кожата. Възстановява блясъка, благодарение на светлоотражателна мощност.

Резултат:  Кожата е интензивно хидратирана и стегната, бръчките са омекотени. Чувството за стягане и топлина е изчезнало. Тенът е сияен. Влагата в кожата е увеличена до 104%. Кожата е изгладена с до 42 %.
Основни активни съставки: TOP • CMG комплекс (бял трюфел, чисто, капсулирано 24-каратово злато, пептиди, клетъчен активатор), екстракт от стволови клетки, множествен растителен екстракт, хиалуронова киселина, макадамия, масло от пасифлора, фитостимуланти, витамин Е.
Употреба: Нанесете върху почистена кожа сутрин и вечер  и масажирайте нежно.
* Тествано на 20 жени на възраст между 37 и 64 години, в продължение на период от 28 дни.

Отзиви

Все още няма отзиви.


Напишете първия отзив за „Богат и луксозен анти-ейдж крем за интензивна хидратация и блясък на лицето с 24-каратово злато, бял трюфел и комплекс от ценни масла Maria Galland MILLE Crème Lumière 1005 – 50 мл.“